Sasniegsim Bērnu Drošības Augstākos Standartus ar Mūsu Šūpoļu un Rotaļu Laukumu Risinājumiem

Pēdējā laikā bērnu laukumu būvniecība piedzīvo lielu pieaugumu. Mēs atzinīgi vērtējam katra pašvaldības, uzņēmuma un privātpersonas iniciatīvu, kas rūpējas par bērniem un viņu izklaides iespējām. Mūsu misija ir nodrošināt drošu un aizraujošu vidi bērnu priekšrocībām. Pieņemot, ka bērnu laukumi ir bērna dzīves svarīgs elements, mēs esam sevi uzdevuši nodrošināt to drošību, ievērojot visus standartus un pielietojot inovatīvus risinājumus.

Rūpēsimies par bērnu drošību kopā: Ārējo Risinājumu Atbilstība Drošības Standartam EN1176

Bērnu laukumu drošības standarts EN1176 ir mūsu vadlīnija, un mēs pilnībā to ievērojam katrā no mūsu projektētajām un uzstādītajām šūpolēm, krišanas augstumiem un rotaļu laukuma platformām.


Šūpoles – Drošība Pirmajā Vietā:

  • Šūpoles sēdeklīši no mīksta materiāla – gumijas vai plastmasas, nodrošinot drošu un komfortablu pieredzi.
  • Daudzas šūpoles, dažādi krišanas augstumi, lai atbilstu dažādām vecuma grupām un nodrošinātu, ka katrs bērns var baudīt šūpošanos droši.


Krišanas Augstuma Kontrole
:

  • Dažādas vecuma grupas, dažādi krišanas augstumi – pieeja bērniem, kas jaunāki par 2 gadiem, līdz bērniem vecumā no 5 līdz 12 gadiem.
  • Platformas ar drošiem parametriem, nodrošinot, ka bērniem ir drošs un stabils apstāklis spēļu laukumā.

Drošs Rotaļu Laukuma Segums:

  • Izvēlamies tikai drošus seguma materiālus – koka šķeldu, gumijas mulču, smiltis vai gumijas plāksnes, lai novērstu traumas riskus un nodrošinātu mīkstumu krišanai.


Drošības Zona un Materiāli
:

  • Izmantojam drošus un izturīgus materiālus, lai nodrošinātu ilgstošu drošību un izvairītos no potenciāliem bojājumiem.
  • Nodrošinām drošības zonu ap bērnu laukumu, novēršot sadursmes riskus.

Mēs, “Jūrmalas mežaparki”, esam apņēmušies uzlabot bērnu laukumu drošību, piedāvājot inovatīvus un drošus risinājumus, kas atbilst visaugstākajiem drošības standartiem. Mūsu mērķis ir radīt vidi, kurā bērni var baudīt rotaļu ne tikai ar prieku, bet arī ar pilnu uzticību drošībai.